Lamin Dijara potpisao za Antaliju

“Došao sam u klub sa jasnim ambicijama. Znam da prošle godine nije bilo sve sjajno, ali nadam se da ćemo zajedno uraditi mnogo više", istakao Senegalaca
80 pregleda 0 komentar(a)
Lamin Dijara, Foto: B92.NET
Lamin Dijara, Foto: B92.NET
Ažurirano: 25.05.2012. 18:26h

Navijači Partizana neće više uživati u egzekucijama Lamina Dijare!

Strijelac 100 golova za klub iz Humske juče je postao novi član turskog Antalijaspora, potpisavši ugovor na dvije godine, sa opcijom produžetka za još 365 dana, piše “Sportski žurnal”.

“Mnogi turski klubovi su godinama pokušavali da angažuju Dijaru. Drago nam je što je to nama pošlo za rukom i vjerujemo da će zaista pokazati koliko je dobar napadač”, istakao je Hasan Ankičoglu, predsjednik kluba iz poznatog maloazijskog ljetovališta.

Dijara se vratio u Beograd, kako bi narednih dana završio privatne obaveze.

“Došao sam u klub sa jasnim ambicijama. Znam da prošle godine nije bilo sve sjajno, ali nadam se da ćemo zajedno uraditi mnogo više. Navikao sam da igram u Evropi, tako da ću sve uraditi da sa Antalijasporom dođem do nekog evro takmičenja. Klub je ozbiljan, grad prelijep i meni poznat, tako da jedva čekam da upoznam saigrače”, prvo je što je rekao Dijara po potpisivanju ugovora.

Senegalac je na kraju imao šta da kaže i o odlasku iz Partizana.

“Partizan je moja kuća, a Beograd je moj grad. Žao mi je što odlazim, ali moram da tražim novi posao. Idem, ali se sigurno vraćam, odlučio sam da živim u Srbiji. Tu su mi prijatelji i poslovi, tako da imam milion razloga da se vraćam u Beograd”, rekao je, sada već bivši, ljubimac navijača Partizana.

Bonus video: