Gvardiola se predomislio, preuzima Čelzi?

Roman Abramovič ne krije želju da angažuje mladog stručnjaka, a spreman je da mu ponudi četvorogodišnji ugovor uz platu od preko šest miliona funti (7,5 miliona eura) po sezoni
3 komentar(a)
Gvardiola, Foto: REUTERS
Gvardiola, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.05.2012. 16:32h

Pep Gvardiola, koji će večeras posljednji put voditi Barselonu u finalu “Kupa kralja” protiv Atletik Bilbaa, prije dvadesetak dana odbijao je svaku pomisao da sjedne na klupu Čelzija ili bilo kog drugog tima.

Sve je to obrazlagao riječima da mu je potreban odmor, ali izgleda da je, nakon što su “plavci” postal prvaci Evrope, promijenio mišljenje.

Sada nije toliko decidan da naredne sezone neće voditi neki tim, možda čak i Čelzi.

Roman Abramovič ne krije želju da angažuje mladog stručnjaka, a spreman je da mu ponudi četvorogodišnji ugovor uz platu od preko šest miliona funti (7,5 miliona eura) po sezoni.

"Potreban mi je odmor od oko mjesec dana da potpuno napunim baterije, pa da mogu biti spreman za naredne izazove u karijeri. Ne isključujem mogućnost da se vratim fudbalu ako dobijem neku ponudu, koju jednostavno neću moći da odbijem”, rekao je Gvardiola.

Gvardiola ima priliku da večeras osvoji još jedan trofej i da se na najljepši mogući način oprosti od Barselone.

"Svako finale se igra na pobjedu, pa će to biti slučaj i sa ovom utakmicom. Sigurno će biti posebna za mene, sa puno emocija, jer će to biti moja posljednja utakmica na kojoj ću kao trener da vodim Barselonu. Zato imam veliku želja da osvojimo trofej ", objasnio je Gvardiola.

Bonus video: