Iz Berana odgovorili Mladosti: Očigledno vas je zaboljela primjedba na suđenje

"Sve kritike koje sam onog dana kao gledalac saopštio, bile su upućene samo sudiji Radovanoviću, koji posljednjih deset godina svojim suđenjem samo nanosi štetu Fudbalskom klubu Berane
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.05.2012. 14:00h

Nakon saopštenja Fudbalskog kluba Mladost u kojem se navodi da su u podgoričkom klubu “zaprepašćeni izjavama Bobana Akovića”, te da “jedino što je nesportsko za vrijeme meča (Mladost - Berane 4:1) bude u režiji upravo gospodina Akovića”, javnosti se obratio pomenuti sportski direktor Berana.

“Poštovana gospodo iz FK Mladost, očigledno ste pobrkali lončiće u svom saopštenju. Sve kritike koje sam onog dana kao gledalac saopštio, bile su upućene samo sudiji Radovanoviću, koji posljednjih deset godina svojim suđenjem samo nanosi štetu Fudbalskom klubu Berane.

Nijednu riječ kritike nijesam uputio na vaš račun, a trebao sam, jer ste trenerima Đukiću i Cimbaljeviću i meni zabranili da uđemo u prostorije kluba”, napomenuo je Aković, dodajući da je Mladost u Beranama dočekana onako kako i dolikuje pravom domaćinu.

“Očigledno vas je zaboljela primjedba na suđenje Radovanovića, jer je evidentno da ste bliski sa istim. Mada je, prema nezvaničnim informacijama, sudija dobio odličnu ocjenu za vođenje utakmice. A kako je sudio to su komentarisali prisutni TV i radio komentatori i svi prisutni gledaoci. Neće valjda biti da su svi prisutni na stadionu bili naši navijači”, istakao je Aković.

On je naglasio da će “kao čovjek ali i kao dugogodišnji sportista, i ubuduće uvijek reagovati na nepravdu, radilo se o njegovom ili bilo kojem drugom klubu”.

“Mislim da je poslije svega iluzorno komentarisati bilo šta što je vezano za utakmicu između Berana i Mladosti i suđenju na istoj. Ovim i završavam sve dalje prepiske i obraćanja javnosti, jer je evidentno da se u našem fudbalu ništa ne može promijeniti”, zaključio je Aković.

Bonus video: