Bubanja: Moje izjave su imale pokriće

"Zahvaljujem svima iz Čelika, svojoj porodici i, naravno, predsjedniku Ranku Raduloviću koji me je angažovao na polusezoni i pustio da na miru radim”, rekao je Bubanja nakon meča.
2 komentar(a)
Ažurirano: 24.05.2012. 00:48h

Trener Čelika Slavoljub Bubanja izjavio je uoči meča da će eventualni poraz u finalu smatrati ličnim neuspjehom...

“Ono što sam obećao, ostvario sam. Možda su moje riječi u najavi nekome izgledale smiješne, ali su imale pokriće. Mislim da smo zaslužili trofej. Dobro smo otvorili utakmicu, brzo poveli, imali 2:0 i kontrolisali igru. Ipak, primili smo gol, nesrećno, naivno. Rudar je u nastavku imao svoje šanse, ali bog nas je pogledao. Presrećni smo. Zahvaljujem igračima koji možda nijesu pokazali svu svoju moć, ali zato jesu karakter. Ovo je najbolja nagrada za sve uloženo. Zahvaljujem svima iz Čelika, svojoj porodici i, naravno, predsjedniku Ranku Raduloviću koji me je angažovao na polusezoni i pustio da na miru radim”, rekao je Bubanja nakon meča.

Trener Čelika ističe da je u finišu strahovao za ishod.

“Rudar je odlična ekipa, možda je igrala i najljepši fudbal u prvenstvu i priznajem da bi Pljevljaci bili bliži trofeju da su izjednačili. Imali smo slab blok u finišu, nekim svojim greškama dali im priliku da se vrate u meč, ali na kraju smo sve izdržali, uz veliku želju i motiv. Ovo je za nas veliki trenutak”, dodao je Bubanja.

Trener Rudara Dragan Radojičić, takođe Nikšićanin, bio je, jasno, drugačijeg raspoloženja.

“Nismo igrali kako treba, previše smo griješili u pasu, u prvom poluvremenu nismo ličili na sebe. To je bio neki drugi tim. Poraz od Lovćena prošle subote i činjenica da za dva dana pod Goricom neće odlučivati o tituli ostavilo je previše traga. Vjerovao sam da sa ovim momcima mogu da osvojima oba domaća takmičenja, a na kraju imamo razočaravajući rezultat. Čestitam Čeliku, pokazao je da je jako dobar tim, imao je veliku želju i uspio je u svom planu”, kazao je Radojičić, koji je nakon meča žučno protestovao kod sudije.

“Ne bih komentarisao. Bez potrebe je do toga došlo. Ništa strašno”, odgovorio je trener Pljevljaka.

Galerija

Bonus video: