Stigao Vladimir Volkov, šansa i za Nemanju Nikolića

U konkurenciji za naredni meč sa Belgijom je i Nemanja Nikolić, vezista OFK Beograda, koji je takođe danas trenirao na kampu FSCG na Starom aerodromu.
22 komentar(a)
Vladimir Volkov, Foto: Savo Prelević
Vladimir Volkov, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 21.05.2012. 10:47h

Bek Partizana spreman je da debituje za crnogorsku reprezentaciju - Vladimir Volkov je doputovao u Podgoricu i odradio jutrošnji trening sa "sokolima". Time je crnogorska reprezentacija dobila fudbalera kojeg je zvala još u oktobru prošle godine.

Volkov je, međutim, tada prihvatio poziv, pa se predomislio, potom i odigrao jedan prijateljski meč za selekciju Srbije...Nedavno se desio novi obrt, univerzalac Partizana odlučio je da prihvati novi poziv selektora Branka Brnovića.

"Drago mi je što sam tu. Nadam se da ćemo ovim potezom i ja i Crna Gora imati korist. Očekujem da debitujem protiv Belgije, a nije važno kolika će biti minutaža. Belgija je jako kvalitetna reprezentacija", rekao je Volkov.

U konkurenciji za naredni meč sa Belgijom je i Nemanja Nikolić, vezista OFK Beograda, koji je takođe danas trenirao na kampu FSCG na Starom aerodromu...

Selektor Branko Brnović morao je da potraži novo rješenje na sredini terena jer Mladen Kašćelan ne može da se odazove zbog klupskih obaveza, dok je delikatna situacija sa Miloradom Pekovićem koji je operisao nos.

Igračima koji su juče počeli pripreme priključio se i golman Mladen Božović, dok se u toku dana očekuje i dolazak ostalih reprezentativaca.

Bonus video: