Radulović presudio u Radanovićima

"Sada se plašim da je zacrtano da ispadnemo iz lige. Ne od FSCG, već od sudijske organizacije", kazao je Fuad Krkanović, trener Dečića
54 pregleda 0 komentar(a)
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.05.2012. 09:43h

Grbljani su u dramatičnom okršaju protiv Dečića osvojili važne bodove.

A sve je stalo u posljednjih dvadesetak minuta - sva tri pogotka, dva penala, crveni karton Carevića.

Domaćin je prokockao tri-četiri šanse, a nakon toga u 70. minutu Pepić je mogao da kazni njihove promašaje, ali je golman Mileta Radulović bio na visini zadatka.

Nakon toga je domaći fudbaler Carević faulirao Gavrilovića kao posljednji igrač odbrane i zaradio isključenje.

A onda je dosuđen penal za Grbalj - golman Pavićević je odgurnuo Nikolića, a sudija Kaluđerović pokazao na bijelu tačku (pomoćnik Korać je signalizirao faul).

Golman Mileta Radulović bio je siguran sa bijele tačke.

Dečić se potpuno otvorio nakon toga, ali je u posljednjem minutu Mićić postigao drugi gol za domaćina.

A u sedmominutnoj nadoknadi dosuđen je i penal za Dečić nakon faula Jovanovića nad Pepićem.

Đukić je bio siguran sa 11 metara i ublažio je poraz Tuzana.

Trubači su, kao i nakon trijumfa nad Mogrenom, proslavili važnu pobjedu Grblja.

"Nama je ovaj meč bio kao i čitavo prvenstvo. Umjesto da na poluvremenu vodimo sa 3:0, doveli smo sebe u situaciju da ostanemo sa igračem manje. Ekipa je imala moral, zasluženo smo dobili i osigurali opstanak", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

"Teška situacija, mislim da nakon ovoga ne možemo da izbjegnemo baraž. Doživjeli smo sportsku krađu - penal za domaćina dosuđen je na intervenciju pomoćnog sudije iako nije bilo kontakta. U posljednjem minutu pomoćni sudija Mrgunović je pokazao ofsajd iako nije postojao. Ako je zacrtano da igramo baraž, to ne možemo da izbjegnemo. Ali, sada se plašim da je zacrtano da ispadnemo iz lige. Ne od FSCG, već od sudijske organizacije", kazao je Fuad Krkanović, trener Dečića.

Grbalj - Dečić 2:1 (0:0)

Radanovići - Stadion Grblja. Gledalaca 300. Sudija: Jovan Kaludjerović (Cetinje). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Strijelci: M. Radulović u 76. minutu iz penala i Mićić u 90. minutu za Grbalj, a Đukić u 90+4. minutu iz penala za Dečić. Žuti kartoni: Bogdanović, Mikijelj, Jovanović, Mićić (Grbalj), Pavićević, Živković, Lekić (Dečić). Crveni karton: Carević u 70. minutu (Grbalj).

Grbalj: M. Radulović 7,5, Janković 7, Bogdanović 7, Mikijelj 7, Carević 5,5, Jovanović 6, Radenović 5,5 (Lađić 6), Mićić 7,5, Bučanin 5 (Nikolić 7), Kajević 6, Kaluđerović 5 (Pepđonović).

Dečić: Pavićević 6, Bošković 6, Vučković 6 (Gazivoda), Lazarević 5 (Lekić), Gutić 7, Radulović 7, Krnić 6, Živković 6, Adžović 5 (Pepić 6), Gavrilović 6,5, Đukić 7.

Bonus video: