Mladost i Berane za mirnu luku

"Mi, međutim, nemamo kalkulacija, idemo na tri boda, a sami smo krivi što smo dospjeli u ovakvu situaciju", rekao je Miodrag Vukotić, trener Mladosti.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2012. 12:51h

Mladost je u grupi timova koji razmišljaju kako da izbjegnu baraž, a eventualnim trijumfom nad Berancima podgorički tim bi napravio veliki korak ka cilju.

"U slučaju trijumfa bili bismo mirniji, napravili bismo puno. No, čeka nas još meč sa Grbljem pred svojim navijačima a prethodno gostujemo Dečiću i sigurno da se do posljednjeg kola neće znati rasplet. Znamo da su i Beranci u teškoj poziciji, da njima gori pod nogama. Mi, međutim, nemamo kalkulacija, idemo na tri boda, a sami smo krivi što smo dospjeli u ovakvu situaciju. Bili smo u sredini tabele ali i zakazali u posljednjih nekoliko kola, a odrazili su se i finansijski problemi koji postoje u klubu. No, već od danas treba da krenemo na put koji će nam donijeti opstanak bez baraža", rekao je Miodrag Vukotić, trener Mladosti.

Domaćin ne može da računa na “požutjelog” Mijuškovića.

Beranci su u minulom kolu osvojili samo bod protiv Grblja i sada su u zoni baraža. Ekipa Slobodana Đukića danas gostuje na terenu na kom je jesenas slavila sa 2:0.

"Do kraja ćemo zavisiti i od drugih, ali prije svega zavisimo od sebe. Možda i nije realno da prijetimo Mladosti, a ponovo imamo dosta problema oko sastava jer ne možemo da računamo na “požutjele” Vučinića, Lutovca i Radovića, te povrijeđenog Zejnilovića. Spremni smo, međutim, da odigramo što bolje, a odgovarao bi nam svaki ishod sem poraza. A potom moramo da pružimum maksimum u preostala dva meča kako bismo očekivali da možemo da se iščupamo", kazao je trener Đukić, koji neće sjedjeti na klupi zbog suspenzije.

Mladost - Berane

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Pavle Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Nikola Razić i Jovica Tatar (Podgorica). Početak u 17.30 časova.

Mladost (4-3-2-1): Marčelja - Tomić Mitrović, N. Dževerdanović, Živković - Martinović, Popović, Pavićević - Raičević, Savićević - Rotković.

Berane (4-2-3-1): Aković - Kuč, Vučetić, Rugovac, Novović - Šćekić, Cimbaljević - Tomović, Rajković, Bojović - Lalević.

Bonus video: