Petrovac i Sutjeska otvorenih karata

"Igraćemo otvorenog garda, onako kako smo navikli naše navijače ove sezone, i vjerujem da možemo stići do novog pozitivnog rezultata", rekao je kapiten Petrovca Siniša Graovac.
57 pregleda 0 komentar(a)
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Petrovac, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.05.2012. 12:11h

Trijumf u Kotoru daje za pravo Petrovčanima da se nadaju novom pozitivnom rezultatu na domaćem terenu. Sutjeska je u dobroj formi, gosti žele novi pozitivan rezultat za bijeg iz opasne zone, ali se i domaćin pita. Milorad Malovrazić i ovoga puta neće imati najbolji sastav na okupu. Zbog povreda će izostati već duže povrijeđeni Mihailović i Zvicer, te roviti Grbović, Mikijelj i Golubović.

"Imamo kadrovskih problema, ali takva situacija je sastavni dio fudbala. Pokazali smo i u Kotoru da se ne šalimo ove sezone, pa iskreno vjerujem da ni sada situacija neće biti drugačija. Bodovi nam nisu neophodni koliko i gostujućem sastavu, ali to ne znači da ih ne želimo. Igraćemo otvorenog garda, onako kako smo navikli naše navijače ove sezone, i vjerujem da možemo stići do novog pozitivnog rezultata", rekao je kapiten Petrovca Siniša Graovac.

A Nikšićani stižu u Petrovac da naprave novi podvig, koji bi ih doveo na korak do cilja – direktnog opstanka u društvu najboljih. Izabranici Saše Petrovića spremni su da odgovore novom zadatku, i još jednom potvrde da su loši rezultati daleka prošlost.

"Finiš prvenstva dočekujemo u dobrom raspoloženju. Devet bodova u posljednja tri kola motivišu nas da nastavimo u istom ritmu. Uostalom, matematički još uvijek nismo obezbijedili opstanak, i toga smo svjesni. Istina, sada je puno lakše doći do cilja, a pozitivan rezultat u Petrovcu odgonetnuo bi i tu dilemu. Ako ponovimo igru iz prethodnih mečeva, uvjeren sam da nećemo izgubiti. Svakako da bi bili zadovoljni bodom, ali ako se ukaže šansa za nešto više, znaćemo da je iskoristimo. Petrovac cijenimo ali ga se ne plašimo. Preostaje nam da optimističke najave opravdamo na terenu", kazao je Baćo Nikolić, ofanzivac Nikšićana.

Petrovac - Sutjeska

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović (Berane) i Šeko Šabotić (Tuzi). Početak u 17.30 časova.

Petrovac (4-4-2): Popović - Mi. Radulović, Graovac, Mrvaljević, Čarapić - Šofranac, Ma. Radulović, Jovanović, Marković - Dragićević, Leverda.

Sutjeska: (4-2-3-1): Lakićević – Kosović, Zogović, Đurović, Stijepović - J. Nikolić, Stefanović - B. Nikolić, Pejovic, Perošević - Šušnjar.

Bonus video: