Reja podnio ostavku, Lacio bez trenera

Italijanski mediji pišu da bi njegov nasljednik trebalo da bude Đanfranko Zola, koji je bez posla od 2010. godina kada je napustio Vest Hem
0 komentar(a)
Reja, Foto: Reuters
Reja, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.05.2012. 16:58h

Eduardo Reja nije više trener Lacija. Iskusni stručnjak je odlučio da podnese ostavku i tako napusti rimski klub nakon dvije sezone.

Reja je još u martu podnosio ostavku na mjesto šefa stručnog štaba, ali je predsjednik kluba Klaudio Lotito uspio da ga ubijedi da ostane.

Međutim, danas mu to nije pošlo za rukom, 66-godišnji Reja je i definitivno bivši trener Lacija.

"Podnio sam ostavku i to je konačno. Odluku sam saopštio predsjedniku Lotitu, koji me je ubjeđivao da ostanem, ali odlučan sam u namjeri da odem. Želim da se zahvalim svima u klubu, a posebno igračima i navijačima“, rekao je Reja.

On je u karijeri vodio mnoge italijanske klubove, među kojima su Napoli, Katanija, Kaljari, Đenova, Vicćenca, Torino, Breša, Leće, Bolonja i Verone, a u sezoni 2009/2010. godine bio trener splitskog Hajduka.

Reja je ove sezone sa Lacio uspio da izbori plasman u Ligu Evrope, a italijanski mediji pišu da bi njegov nasljednik trebalo da bude Đanfranko Zola, koji je bez posla od 2010. kada je napustio Vest Hem.

Bonus video: