Šušnjar: Sad se mi pitamo

"Najvažnije je da nam drugi gledaju u leđa, što nije bio slučaj do sada. Znao sam da će doći vrijeme kada ćemo početi da pobjeđujemo", rekao je napadač Sutjeske.
0 komentar(a)
Ažurirano: 14.05.2012. 08:38h

Sedma prvenstvena a četvrta proljećna pobjeda Sutjeske, razvedrila je nebo nad Nikšićem, ove sezone često prekriveno tmurnim oblacima. Izabranici Saše Petrovića trijumfom protiv Mladosti nastavili su seriju pozitivnih rezultata i opravdali proklamovane ambicije da bez baraža opstanu u društvu najboljih.

Najviše zahvaljujući Đorđu Šušnjaru, tri kola prije kraja sezone, Sutjeska je došla u situaciju da sama odlučuje o svojoj sudbini.

"Sada je sve u našim rukama. Nismo ugroženi, ali ni spokojni. Iz tog razloga odigraćemo maksimalno odgovorno preostale utakmice. Najvažnije je da nam drugi gledaju u leđa, što nije bio slučaj do sada. Znao sam da će doći vrijeme kada ćemo početi da pobjeđujemo.

Trebalo je vremena da se sve kockice slože. Iz meča u meč igramo sve bolje i sigurnije, o čemu svjedoče rezultati. Mislim da zaslužujemo više od trenutne pozicije. Malo je utakmica da bismo mogli značajnije napredovati. Ipak, siguran sam da ćemo u finišu uspjeti da popravimo plasman za jednu ili dvije stepenice", kazao je Šušnjar, najbolji strijelac nikšićkih “plavo–bijelih”.

Do kraja sezone Sutjesku očekuju mečevi sa Petrovcem, Zetom i Mogrenom. Raspored nije mogao biti bolji…

"Pokušaćemo da osvojimo četiri boda, što nije nemoguće. Istina, sastajemo se sa ekipama kojima bodovi nijesu potrebni, što jeste olakšavajuća okolnost. Ipak, mi moramo dati maksimum, jer pobjede ne mogu doći same po sebi. Kada sam došao u zimskom prelaznom roku, ispred sebe smo imali cilj – opstanak. Srećan sam što sam dao doprinos da taj cilj ostvarimo", rekao je Šušnjar i nastavio:

"Za postignute golove veliku zahvalnost dugujem svojim saigračima. Nadam se da će ih do kraja biti još. Svakako da će biti još bolje ako i ostali počnu da tresu mrežu. Ne bih imao ništa protiv, jer rezultat je iznad svih nas", zaključio je Šušnjar, koji će se nakon završetka sezone vratiti u Vojvodinu.

Bonus video: