Partizan slavio u spektaklu u Beranama

Gosti su očekivano opravdali ulogu favorita u lijepom fudbalskom ambijentu u gradu na Limu, a gol odluke postigao je David Manga u 57. minutu.
72 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2012. 20:43h

Spektakl je uspio u Beranama - šampion Srbije Partizan privukao je oko sedam hiljada gledalaca u humanitarnom meču (prihod od ulaznica namijenjen je za izgradnju Sabornog hrama Svetog Simeona Mirotočivog).

Gosti su očekivano opravdali ulogu favorita u lijepom fudbalskom ambijentu u gradu na Limu, a gol odluke postigao je David Manga u 57. minutu...

Beranci su počeli utakmicu u sastavu: Aković, Kuč, Vučetić, Tomović, Novović, Rugovac, Cimbaljević, Rajković, Lalević, Bojović, Huremović. Igrali su još: Šabanović, Vukićević, Vučinić, Šćekić, Radović, Osmajlić, Milanović, Isljami.

Starteri u ekipi šampiona Srbije bili su: Petrović, Ninković, Aksentijević, Manga, Babić, Rnić, Babović, Dijara, Anderson, te dvojica bivših fudbalera i sadašnji klupski funkcioneri Albert Nađ i Ljubiša Ranković. Igrali su još: Ilić, Miljković, Kamara, Tomić, Ivanov, Marković, Ostojić.

Organizatori procjenjuju da je prodato oko tri hiljade ulaznica...

Bonus video: