Zahavi: Grant napušta Partizan

"Moj klijent želi da ode, izvjesno je da ćemo, zajedno, prije tog datuma, obavestiti čelnike srpskog kluba o namjerama da Grant odlazi”, objasnio jedan od najuticajnijih menadžera
0 komentar(a)
Avram Grant, Foto: Beta
Avram Grant, Foto: Beta
Ažurirano: 13.05.2012. 14:39h

Avram Grant sigurno napušta Partizan, prenosi “Sportki žurnal” izajvu Pini Zahavija, menadžera izraelskog trenera.

Bivši strateg Čelzija, Portsmuta i Vest Hema je na klupu srpskog šampiona došao u januaru umjesto Aleksandra Stanojevića, ali nije opravdao očekivanja uprave I navijača kluba iz Humske.

“Avram će iskoristiti klauzulu iz zimus sastavljenog ugovora, na osnovu koje do 15. maja može da se izjasni hoće li i naredne sezone voditi Partizan. Moj klijent želi da ode, izvjesno je da ćemo, zajedno, prije tog datuma, obavestiti čelnike srpskog kluba o namjerama da Grant odlazi”, rekao je Zahavi, jedan od najuticajnijih svjetskih fudbalskih menadžera.

Prije nekoliko dana, Grant nije pominjao odlazaka, ali su se stvari, izgleda, u međuvremenu promijenile.

“Razlog leži u činjenici da smo dobili nekoliko ponuda, poslije čega je Avram, na moju preporuku, odlučio da napusti Beograd. Istovremeno, želi da bude do kraja pošten prema Partizanu, insistirao je da ne počinjemo pregovore sa drugim klubovima dok ne raščistimo trenutnu situaciju”, jasan je Zahavi.

Bonus video: