Gvardiola neće moći da odbije Abramoviča

Mediji u Engleskoj su prije nekoliko dana pisali da privremenom menadžeru “plavaca” Robertu Di Mateu, čak ni osvajanje Lige šampiona neće biti dovoljno da dobije stalni ugovor
1 komentar(a)
Gvardiola, Foto: REUTERS
Gvardiola, Foto: REUTERS
Ažurirano: 13.05.2012. 13:14h

Dijego Maradona, legendarni argentinski fudbaler i trenutno trener Al-Vasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, uvjeren je da doskorašnji trener Barselone Pep Gvardiola, bez obzira na najavljeni odmor, neće moći da odbije ponudu vlasnika Čelzija Romana Abramoviča, prenosi ESPN.

“Gvardiola je briljantan trener i izuzetno ga cijenim, baš kao i njegovu odluku da se na emotivan način oprosti od Barselone i uzme godinu odmora. Međutim, ukoliko Abramovič odluči da ga dovede u Čelzi, biće mu jako teško da odbije tu ponudu”, rekao je Maradona.

Mediji u Engleskoj su prije nekoliko dana pisali da privremenom menadžeru “plavaca” Robertu Di Mateu, čak ni osvajanje Lige šampiona neće biti dovoljno da dobije stalni ugovor.

Čelzi je prethodnog vikenda pobijedio Liverpul sa 2:1 i osvojio FA kup, a naredne subote u finalu Lige šampiona sastaje se sa Bajernom u Minhenu.

Bonus video: