Petrovčani slavili u Kotoru i otpisali Bokelj

U trenucima dominacije Kotorana, gosti su postigli odlučujući pogodak - Muhović je nesebično asistirao Jovanoviću, a ovaj sa ivice kaznenog prostora matirao Petkovića
0 komentar(a)
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Bokelj - Petrovac, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 13.05.2012. 09:29h

Petrovac je slavio u otvorenoj predstavi u Kotoru (1:0), čime su fudbaleri Bokelja praktično ugasili nade da mogu da se spasu ispadanja.

Domaćin je, međutim, odigrao motivisano - izabranici Slobodana Draškovića su u prvom poluvremenu dva puta pogađali prečku (Vuković u 15. i Videkanić u 30. minutu).

Pet minuta prije toga Jovanović je takođe pogodio okvir gola, a dobru šansu za goste imao je i Muhović u 39. minutu, ali je golman Petković bio na visini zadatka.

Tri minuta kasnije Vuković je lobovao golmana Petrovca, ali je Jovanović spasio mrežu...

"Situacija je jasna za nas, ostaje nam da do kraja odigramo sportski i korektno. Velika vrućina je smetala, ali je i pored toga utakmica bila kvalitetna. Primili smo gol poslije greške, iz kontre, što je, na kraju, i odlučilo", rekao je Bojan Usanović, pomoćni trener Bokelja.

I u nastavku je Bokelj mogao do gola, ali se Stojanović nije najbolje snašao na deset metara od gola.

U trenucima dominacije Kotorana, gosti su postigli odlučujući pogodak - Muhović je nesebično asistirao Jovanoviću, a ovaj sa ivice kaznenog prostora matirao Petkovića.

"Pravo je čudo kako nije bilo više golova u ovako otvorenoj utakmici. Mi smo, možda, bili bolji za taj jedan pogodak", kazao je Rudolf Marčić, pomoćni trener Petrovca.

BOKELJ - PETROVAC 0:1

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Sudija: Vojin Vojinović (Podgorica). Pomoćnici: Veselin Radunović (Nikšić), Željko Pavićević (Podgorica). Strijelac: Jovanović u 79. minutu. Žuti karton: Mikijelj (Petrovac).

Bokelj: Petković 7, V. Pavićević 5, Videkanić 5, Arsenijević 6, Kašćelan 5, Todorović 6, Makarić 5 (S. Pavićević), Stojanović 5, Kasalica 6, Vuković 5 (I. Pavićević), Molabećirović 5 (Koljenović 5).

Petrovac: Popović 7, Radulović 7, Graovac 7, Mikijelj 6 (Čarapić), Mrvaljević 6,5, Golubović - (Vujačić 6), Šofranac 7, Leverda - (Marković 6), Muhović 7, Jovanović 7, Živković 6.

Bonus video: