Sigurni Nikšićani

Ponovo je gledan “one man show”, novosadski napadač na privremenom radu u Nikšiću postigao je oba gola na meču, oba u prvom poluvremenu, ukupno osam u drugoj polusezoni
1 komentar(a)
Sutjeska Đorđe Šušnjar, Foto: Radoje Milić
Sutjeska Đorđe Šušnjar, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 13.05.2012. 08:53h

Još jedna fantastična rola Đorđa Šušnjara donijela je fudbalerima Sutjeske treći uzastopni trijumf - Nikšićani su kraj Bistrice savladali Mladost i tri kola prije kraja istakli veliku kandidaturu za opstanak bez baraža.

Ponovo je gledan “one man show”, novosadski napadač na privremenom radu u Nikšiću postigao je oba gola na meču, oba u prvom poluvremenu, ukupno osam u drugoj polusezoni, za mirniji san trenera Saše Petrovića.

"Nisam zadovoljan samo zbog pobjede - evidentno je da igramo sve bolje. Veliki sam optimista da ćemo obezbijediti direktan opstanak. Stvaramo puno šansi, za sada samo Šušnjar postiže golove, a kada počnu da pogađaju i ostali, bićemo prava ekipa", zadovoljno je prokomentarisao Saša Petrović, trener Sutjeske.

Nikšićani su već na poluvremenu vodili 2:0, uz dva gola promašili su i nekoliko odličnih šansi.

Šušnjar se u 23. minutu dobro snašao u šesnaestercu i centaršut Baća Nikolića pretvorio u gol, a u 43. zaobišao nekoliko fudbalera Mladosti prije nego što je u efektnom stilu drugi put pogodio mrežu. Aplauzi sa tribina trajali su dugo...

Fudbaleri Mladosti bili su slabiji rival, naročito u prvih 45 minuta, a golman Nikšićana Lakićević ostao je nezaposlen.

"Najveća dobit u ovoj utakmici je u tome što smo počeli meč sa četiri omladinca, a u nastavku su ušla još dvojica. Sutjeska ima vrlo kvalitetan tim i ubijeđen sam da ćemo se naredne sezone boriti za vrh tabele", objasnio je Petrović.

On je u finišu meča zamijenio Šušnjara, koji je dobio velike ovacije sa tribina.

"Šušnjar je veliki talenat. Napravili smo igru koja mu odgovara, za sada nam dobro ide", zaključio je Petrović

SUTJESKA - MLADOST 2:0

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Gledalaca: 1.000. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Boban Krstev (Cetinje). Strijelac: Šušnjar u 23. i 43. minutu. Žuti kartoni: Karadžić (Sutjeska), Rašović, Mijušković (Mladost).

Sutjeska: Lakićević -, Ćuković 6,5, J.Nikolić 7, Stefanović 6,5, Jovović 6,5, B.Nikolić 6,5 (Janjušević), Zogović 6,5, Karadžić 7 (Poček), Stijepović 7, Kosović 6,5, Šušnjar 8 (Marković).

Mladost: Marčelja 7, Živković 6, Kraljević 6, Lončar 6, Mitrović 5,5, N.Dževerdanović 6, Raičević 6 (Pavićević), Mijušković 6, Rašović 6, Eber - (Savićević 6), M.Dževerdanović 6 (Rotković 6).

Bonus video: