Mrvaljević i Mikijelj: Karijere nismo gradili na prevarama

Svoje karijere nismo gradili na spekulacijama i prevarama, već na mukotrpnom radu. Tako smo sve ove godine igrali i na terenu.
1 komentar(a)
OFK Petrovac, Foto: Www.ofkpetrovac.com
OFK Petrovac, Foto: Www.ofkpetrovac.com
Ažurirano: 12.05.2012. 09:59h

Prvotimci Petrovca Željko Mrvaljević i Aleksandar Mikijelj reagovali su juče na saopštenje FK Rudar, u kojem su spominjana njihova imena. Pljevljaci su se u saopštenju zapitali “zašto je FK Petrovac nakon utakmice protiv Budućnosti suspendovao Mikijelja i Mrvaljevića”. U reagovanju se kaže:

“Osjetili smo potrebu i moralnu dužnost da se kao dvojica prvotimaca Petrovca i igrača koji su u fudbalu preko dvadeset godina, obratimo fudbalskoj javnosti Crne Gore povodom neistinitih i ničim utemeljenih optužbi koje su se pojavile na naš račun nakon meča sa ekipom Budućnosti. Svoje karijere nismo gradili na spekulacijama i prevarama, već na mukotrpnom radu. Tako smo sve ove godine igrali i na terenu. Svakome može da se dogodi loš dan, ali u konkretnom slučaju loš dan je bio kompletnoj ekipi. Budućnost je jaka, lider šampionata, ekipa koja je u prethodna tri kola dala čini nam se 15 golova, i ne znam zbog čega je čudan naš rezultat. Klub nas nije suspendovao, niti imamo takve najave iz kluba. Ne želimo da se bavimo kuloarskim pričama, niti nas dotiču, ali ne možemo ostati nijemi pred činjenicom da neko blati naše ime, karijeru i fudbalsko prezime. Situacija je takva da su svim našim rivalima do kraja potrebni bodovi, pa i ako izgubimo neku utakmicu do odlaska na odmor, hoće li i onda biti povika ili upiranja prstom na nekog drugog da je bilo nesportskih radnji? Ne staje naša karijera u samo jedan meč, niti je tako bilo koji fudbaler doživljava. Ne želimo nikoga da uvrijedimo, ali isto tako ne želimo da se naša imena više ikada spominju u ovom kontekstu, jer mi to dosadašnjom karijerom nismo zaslužili”, kaže se u reagovanju Mrvaljevića i Mikijelja.

Bonus video: