Bejl se dogovorio sa Barselonom?

Samo nekoliko sati nakon ove informacije, menadžer Totenhema Hari Rednap demantovao je prelazak Bejla u Barselonu
0 komentar(a)
Geret Bejl, Foto: REUTERS
Geret Bejl, Foto: REUTERS
Ažurirano: 11.05.2012. 18:03h

Geret Bejl će od juna biti novi član Barselone, objavila je jutros španska "Marka“.

Reprezentativac Velsa će staviti paraf na petogodišnji ugovor uz platu od pet miliona eura po sezoni, dok će Totenhema na ime obeštećenja dobiti 40 miliona eura.

Tako su Katalonci dobili trku sa Mančester sitijem i Čelzijem za fudbalera koji može da pokruije čitavu lijevu stranu, a novi trener Barselone Tito Viljanova pravo pojačanje za narednu sezonu.

Sandro Rosel, predsjednik tima sa "Nou Kampa“, staviće novom treneru na raspolaganje 100 miliona eura za pojačanja za narednu sezonu.

Na listi želja su još Tijago Silva (Milan) i Havi Martinez (Atletik Bilbao).

Međutim, samo nekoliko sati nakon ove informacije, menadžer Totenhema Hari Rednap demantovao je prelazak Bejla u Barselonu.

"U tome nema istine“, kratko je rekao Rednap španskim medijima.

Bejl je ove sezone dao 12 golova za ekipu sa "Vajt Hart Lejna“, a Rednap se nada da će uspjeti da zadrži čitav tim na okupu ako uspije da izbori plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Totenhem je kolo prije kraja, koje se igra uz nedjelju, na četvrtom mjestu sa bodom (66) više od Njukasla (65), koji je na petom, odnosno boda manje od trećeplasiranog Arsenala (67).

"Pjevci" će u nedjelju dočekati Fulam, Arsenal će odmjeriti snage sa Vest Bromvič Albionom u gostima, dok će Njukastl u goste Evertonu.

Bonus video: