Vučinić, Bećiraj, Poleksić - uskoro treneri sa A licencom

Edukaciju putem skraćenog programa koji je UEFA omogućila za „A“ reprezentativce pohađaju Mirko Vučinić, Savo Pavićević, Mladen Kašćelan, Vukašin Poleksić, Mitar Novaković, Radomir Đalović i Fatos Bećiraj
56 pregleda 1 komentar(a)
fscg, Foto: FSCG
fscg, Foto: FSCG
Ažurirano: 24.05.2018. 12:51h

Centar za edukaciju trenera FSCG realizuje skraćeni program UEFA B + A za reprezentativce koji imaju odigranih 25 i više odigranih zvaničnih utakmica za seniorsku selekciju, saopšteno je iz FSCG.

Edukaciju putem skraćenog programa koji je UEFA omogućila za „A“ reprezentativce pohađaju Mirko Vučinić, Savo Pavićević, Mladen Kašćelan, Vukašin Poleksić, Mitar Novaković, Radomir Đalović i Fatos Bećiraj.

Teorijski dio seminara se realizuje u hotelu „Verde“ u Podgorici dok polaznici praktični dio obavljaju sa pionirima FK „Mladosti Lješkopolje“ na stadionu navedenog kluba.

Treći semestar UEFA skraćenog programa B + A će biti od 08. do 13. juna u hotelu „Verde“.

Tokom realizacije trećeg semestra Centar za edukaciju trenera FSCG će posjetiti UEFA mentor Vili Rutenštajner koji će posjetu iskoristiti za razgovore sa predstavnicima Centra o reevaluaciji programa edukacije na sviom nivoima.

Bonus video: