Anton Ferdinand: Rio je tražio pomoć KPR-a

“Ako ostvarimo rezultat koji može da donese Riju titulu, biću veoma srećan. Ali, bio bih presrećan i samo ako bismo mi ostali u Premijer ligi”, naglasio je mlađi Ferdinand
0 komentar(a)
Ferdinand, Foto: Reuters
Ferdinand, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.05.2012. 10:02h

U želji da osvoji novu titulu u Premijer ligi, Rio Ferdinand se za pomoć obratio rođenom bratu - Anton Ferdinand je otkrio da ga je defanzivac Mančester junajteda zamolio da sa svojim Kvins park rendžersom “otkine” bod Mančester sitiju.

I londonski klub, doduše, ima veliki motiv, jer bodom rješava pitanje opstanka. Možda će, ipak, mlađi Ferdinand “zapeti” još više zbog slavnog brata.

“Rio me nazvao i zatražio uslugu. Ali, ja mislim samo na nas, jer možemo da napravimo veliku stvar za KPR. Moramo da osvojimo bod, a zašto ne i sva tri? Vjerujem u moje saigrače i mislim da to možemo da uradimo”, rekao je Anton Ferdinand za “San”.

Poraz KPR-a značio bi da titula ide u plavi dio Mančestera, a u tom slučaju Bolton bi mogao da pobjedom na gostovanju Stouku izbjegne ispadanje iz Premijer lige.

“Ako ostvarimo rezultat koji može da donese Riju titulu, biću veoma srećan. Ali, bio bih presrećan i samo ako bismo mi ostali u Premijer ligi”, naglasio je mlađi Ferdinand.

Bonus video: