Lovćen u Budvi našao bodove spasa

Inicijativu je opet preuzeo Lovćen i u 70. minutu došao do pobjede - nakon korenera Sekulića, Bogdanović je bio najsnalažljiviji u šesnaestercu
5 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 11:19h

Nakon što je rukovodstvo kluba izabralo da ne igra Evropu naredne sezone, igrači Mogrena nastavili su da “prosipaju” bodove - poslije subotnjeg poraza od Zete na Lugovima, Budvani su juče poklekli i pred Lovćenom, koji je osvojio možda i ključne bodove u borbi za spas.

Cetinjani su bili makar dvostruko motivisaniji od domaćina, što je bilo primjetno već u uvodnim minutima utakmice. Radović i Bogdanović propustili su dobre šanse prije nego što je Sekulić, u 17. minutu, realizovao penal i doveo goste u vođstvo.

Igrači Mogrena žestoko su protestvovali kod sudije Pajovića, smatrajući da je Radović srušen van šesnaesrerca. Nakon konsultacija sa pomoćnikom ipak je dosuđen penal, a Cetinjani došli do zaslužene prednosti.

Gol gostiju bio je signal Budvanima da ipak pokažu da su četvrti na tabeli - nakon šanse Vujovića, Miodrag Zec je šutem sa ivice šesnaesterca izjednačio na 1:1. Pomoćni sudija signalizirao je ofsajd, ali je nakon konsultacija Pajović ipak pokazao na centar.

Zanimljivo da je Zec i u 22. minutu pogodio mrežu, ali je gol poništen jer je pomoćnik procijenio da je Ratko Zec iz nedozvoljene pozicije ometao golmana.

Opet su Miodrag i Ratko Zec bili u akciji početkom nastavka, ali nije bilo promjene. Onda je inicijativu opet preuzeo Lovćen i u 70. minutu došao do pobjede - nakon korenera Sekulića, Bogdanović je bio najsnalažljiviji u šesnaestercu.

Mogren - Lovćen 1:2

Budva - Stadion “Lugovi”. Gledalaca: 200. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Blažo Bogdanović (Nikšić) i Šeko Šabotić (Tuzi). Strijelci: M. Zec u 40. minutu za Mogren, Sekulić u 17. (penal) i Bogdanović u 70. minutu za Lovćen. Žuti kartoni: M. Zec, Krstić, Vujović (Mogren), Radović, Lakić, Perutović (Lovćen).

Mogren: Šćekić 6, Ivanović 6 Krstić 5,5, Redžović 5,5 (Baošić), Radišić 6, Lagator 5,5, Ćulafić 6, M. Zec 7, R. Zec 5,5 (Grbović), Bakić 6,5, Vujović 6 (Nedović).

Lovćen: Perović 7, Ćetković 7, Martinović 7, Lakić 7, Bondžić 6,5, Mirković 6,5, Sekulić 6,5 (Pejaković), Radović 7 (Vujović), Bogdanović 7,5, Đurišić 7, Perutović 7.

Bonus video: