Ljajić: Napustiću fudbal ako dokažu da sam vrijeđao Rosija

"Neka televizija pusti snimak i analizira moje riječi, ako sam nešto od toga rekao neću više igrati fudbal", rekao je Ljajić za "Korijera dela sera".
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2012. 13:42h

Suspendovani fudbaler Fiorentine Adem Ljajić ponovio je danas da nije uvrijedio bivšeg trenera Delio Rosija i rekao da će napustiti fudbal ukoliko se dokaže suprotno.

"Nisam uvrijedio trenera, niti psovao njegovu majku ili vrijeđao hendikepiranog sina, to su gluposti. Pokazao sam mu palac, rekao da je sjajan što me mijenja i da je baš hrabar. Onda mi je on rekao da će me ubiti i počeo da me udara. Neka televizija pusti snimak i analizira moje riječi, ako sam nešto od toga rekao neću više igrati fudbal", rekao je Ljajić za "Korijera dela sera".

Ljajić je dodao da ga je jedan od pomoćnih trenera držao, dok ga je Rosi tukao i da je tada rekao "neke stvari koje nisu baš komplimenti, ali ne i ono što je izašlo u novinama".

"U svlačionici je nastavio da me vrijeđa, ja sam mu odgovorio, smirili su me Nastasić i De Silvestri. Hvala i kapitenu Gamberiniju, koji me je tješio", otkrio je Ljajić.

Bivši fudbaler Partizana rekao je da ga ne zanima koliko će biti novčano kažnjen i da samo želi da ostane i trenira sa drugovima.

"Želim da ostanem. Kupio sam kuću od Danijelea Osvalda, a neko ko to uradi, želi da pusti korjene. Ne plašim se uvreda i nisam klinac koji misli samo o novcu i skupim automobilima. Kao dječak preživio sam bombardovanje i zviždanje me ne može uplašiti", rekao je Ljajić.

Bonus video: