Mogren neće popustiti nikome, Lovćenu bodovi potrebni

"Imamo još pet kola do kraja i mogu da obećam da neće biti popusta ni za koga. Želimo da pokažemo kvalitet i da zaslužujemo da budemo makar treći", kaže Marku Bakiću iz Mogrena
0 komentar(a)
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.05.2012. 09:00h

Nakon što su klupski funkcioneri digli ruke od Evrope, fudbalerima Mogrena ostalo je da u preostalih pet kola odigraju za prestiž.

Ipak, po omladinskom reprezentativcu Marku Bakiću, njemu i njegovim saigračima ne bi trebalo da nedostaje motiva.

"Istina je da smo ne našom voljom lišeni rezultatskog imperativa i to je svakako uticalo na psihološko stanje u timu. Ipak, mi fudbaleri ćemo dati sve od sebe da makar na terenu ostvarimo zacrtani cilj, a to je treće mjesto na tabeli. Imamo još pet kola do kraja i mogu da obećam da neće biti popusta ni za koga. Želimo da pokažemo kvalitet i da zaslužujemo da budemo makar treći", kaže Bakić.

Fudbaleri Lovćena, s druge strane, ne kriju da je današnja utakmica protiv Mogrena jedna od važnijih koje će odigrati do kraja sezone. Četa Radovana Kavaje u narednih pet kola mora da obezbjedi jos nekoliko bodova da bi osigurala opstanak.

"Izuzeteno važno kolo, i to ne samo za nas, već za više ekipa. Mogu da kažem da smo se prilično nagurali u donjem dijelu tabele, tako da je svaka utakmica od narednih pet pitanje opstanka. Naravno da imamo veliki respekt prema ekipi Mogrena, jer je jedna od najboljih u ligi, ali mi jednsotavno već od danas moramo da krenemo da osvajamo bodove. Nadam se da ćemo ovoga puta malo više biti miljenici sreće nego što smo to bili recimo u Zeti, kada smo i pored odlične igre ostali bez bodova. Siguran sam, da od ekipa koje se nalaze na začelju, ona koja prva veže dvije pobjede može da se nada opstanku", istakao je Kavaja.

Mogren - Lovćen

Budva - Stadion “Lugovi”. Sudija: Radoje Pajović (Podgorica). Pomoćnici: Blažo Bogdanović (Nikšić) i Šeko Šabotić (Tuzi). Početak u 17 časova.

Mogren (4-2-3-1) Šćekić - Ivanović, Kapisoda, Veselinović, Krstić - Mirković, Bakić - Ćulafić, Đorđević, Vujović - R. Zec.

Lovćen (4-2-3-1): Perović - Martinović, Mirković, Ćetković, Lakić - Sekulić, Bogdanović - Petrović, Đurišić, Radović - Perutović.

Bonus video: