Grbalj oprezno protiv Sutjeske

Izabranici Saše Petrovića svjesni su da bi nakon današnje utakmice mnoge stvari mogle da budu jasnije.
0 komentar(a)
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 09.05.2012. 09:12h

Iako je u proljećnom dijelu sezone osvojio samo šest bodova, najmanje od svih ekipa u ligi, Grbalj je i dalje u “zlatnoj sredini”, bez prevelike opasnosti da se nađe u opasnoj zoni.

Ipak, serija poraza u posljednjim kolima mogla bi da zakomplikuje situaciju, stoga trener Aleksandar Nedović poziva svoju četu na oprez uoči posljednjih pet utakmica šampionata.

Prvo iskušenje je protiv Sutjeske, ekipe koju vodi nekadašnji trener Grblja - Saša Petrović.

"Bićemo sigurni tek kada osvojimo 33 boda, odnosno zabilježimo još jednu pobjedu. Zato od mojih igrača tražim maksimalnu motivisanost, počevši od današnjeg meča protiv Sutjeske", kaže Nedović.

A nakon trijumfa nad Dečićem, Sutjeska ima priliku da u Radanovićima da napokon zabilježi pozitivan rezultat u gostima, koji bi joj trasirao put ka opstanku.

Izabranici Saše Petrovića svjesni su da bi nakon današnje utakmice mnoge stvari mogle da budu jasnije.

"Očekujem da ćemo pružiti dobru igru u Radanovićima. Bodovi su nam prijeko potrebni jer nam je cilj da bez baraža izborimo opstanak. Siguran sam da do kraja prvenstvene trke možemo ostvariti zacrtano. Pobjeda protiv Dečića podigla nam je samopouzdanje, što nije bio slučaj u prethodnim kolima. Vjerujem da ćemo odreagovati na najbolji mogući način, a u slučaju pozitivnog ishoda, rezultatska kriza za nas bi bila prošlost. Na prošlom meču dobro smo stajali na terenu, odlično kombinovali, i konstantno ugrožavali protivnika. Ovo je za nas novo iskušenje, a možda i prelomna utakmica", kazao je Petar Perošević, ofanzivac Nikšićana.

Grbalj - Sutjeska

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane) i Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 17 časova.

Grbalj (4-4-2): M. Radulović - Magud, Bogdanović, Glavan, Carević - N. Radulović, Lađić, Janković, Mićić - Kaluđerović, Jovanović.

Sutjeska (4-2-3-1): Lakićević - Kosović, Zogović, Đurović, Stijepović - J. Nikolić, Karadžić - B.Nikolić, Pejović, Perošević - Šušnjar.

Bonus video: