Porez koči dogovor Mihajlovića i FS Srbije

"Srešću se u ponedeljak sa čelnicima FS Srbije, razmotriti kompletnu situaciju, a da li ćemo da usaglasimo stavove, to sad ne mogu da pretpostavim", objasnio je Mihajlović
0 komentar(a)
MIHA, Foto: Reuters
MIHA, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.05.2012. 14:52h

Tokom 142. derbija između Partizana i Crvene zvezde, odigranog u subotu veče na stadionu u Humskoj, Siniša Mihajlović je srpskim medijima rekao da je još daleko od klupe selekcije Srbije, jer dogovor kvare krupne stvari.

Samo dan kasnije, bivši trener Katanije i Fiorentine je u izjavi za “Sport” objasnio “krupne stvari”.

"Porez je po srijedi. Poznato je da imam rezidenciju u Italiji, a razlika je, bogami, pozamašna između plaćanja obaveza na Apeninima i u Srbiji. Ako to premostimo...", otkrio je Mihajlović da je problem, ipak, u novcu i dodao:

"Srešću se u ponedjeljak sa čelnicima FS Srbije, razmotriti kompletnu situaciju, a da li ćemo da usaglasimo stavove, to sad ne mogu da pretpostavim", zaključio je Mihajlović.

Na drugoj strani generalni sekretar srpske kuće fudbala Zoran Laković se nada da će do dogovora, ipak, doći.

“Siniša je izuzetan čovjek i odličan trener. Zbog toga se nadam da ćemo se dogovoriti. Ne bih iznosio dodatne detalje jer imamo džentlmenski dogovor da se do ozvaničenja ne oglašavamo u javnosti. Znam da javnost nestrpljivo očekuje konačnu odluku, ali sačekajmo još malo”, rekao je Laković za Sportal.

Srbija će 26. maja igrati sa Špancima u Sent Galenu, 31. maja u Remsu sa Francuskom, a 5. juna u Stokholmu sa Švedskom i očekuje se da ih već u tim prijateljskim duelima vodi Mihajlović.

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine počeće u septembru, a Srbija je u Grupi A zajedno sa Hrvatskom, Belgijom, Škotskom, Makedonijom i Velsom.

Bonus video: