Toti stao u odbranu Luisa Enrikea

"Svi igrači zadovoljni Luisovim načinom rada i voljeli bi da sarađujemo i naredne sezone", rekao kapiten Rimljana
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2012. 10:49h

Roma je kiksom na "Olimpiku“ protiv Katanije (2:2), ostala bez evropske scena za narednu sezonu, prvi put nakon 15 godina.

Oba gola za "vučicu“ dao je kapiten Frančesko Toti, ali je u 9. minutu promašio penal, što je na kraju skupo koštalo njegov tim.

Na kraju meča svu krivicu za remi preuzeo je na sebe.

"Nismo pobijedili Kataniju, sad smo ostali bez evropske scene, ja sam promašio penal i svu krivicu za remi preuzimam na sebe. Patiomo zajedno sa našim navijačima“, rekao je Toti.

Iako je Franko Baldini, generalni menadžer Rome, prije nekoliko dana rekao da će Lusi Enrike sigurno ostati na klupi, italijanski mediji tvrde da će Španac sigurno dobiti otkaz.

Toti se, međutim, nada da do toga neće doći.

"Nadam se da će Luis ostati. On je dobar trener i treba mu dati vremena da postavi sve stvari u igri onako kako želi. Ove sezone nismo uspjeli da se plasiramo u Evropu, ali to nije samo njegova krivica, već svih nas. Moram da napomenem da su svi igrači zadovoljni Luisovim načinom rada i voljeli bi da sarađujemo i naredne sezone“, zaključio je Toti.

Inače, Toti je u subotu veče odigrao 500. meč za "vučicu“, a sa dva pogotka došao je do cifre od 215 golova za Romu, što je njaveći broj koji je u istoriji Serije A postigao bilo koji igrač za jedan klub.

Bonus video: