Adebajor na meti PSŽ-a

Adebajor je u Mančester siti stigao prije dvije godine iz Arsenala za sumu od 25 miliona funti (31 milion eura), a prethodno je branio boje Meca i Monaka
0 komentar(a)
Adebajor, Foto: Reuters
Adebajor, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.05.2012. 10:32h

PSŽ je zainteresovan da na ljeto dovede člana Mančester sitija Emanuela Adebajora, koji je trenutno na pozajmici u Totenhemu.

Karlo Anćeloti je spreman da ispuni finansijski zahtjev reprezentativca Togoa od 170.000 funti nedjeljno (209.000 eura), a problem je u tome što su Parižani pripremili samo 12 miliona funti (14,8 miliona eura) "građanima“ na ime obeštećenja.

Sada ostaje da Adebajor pokuša da ubijedi Roberta Manćinija i čelnike kluba da prihvate ponudu, kako bi nakon šest sezona napustio Premijer ligu i vratio se u Francusku.

Adebajor je u Mančester siti stigao prije dvije godine iz Arsenala za sumu od 25 miliona funti (31 milion eura), a prethodno je branio boje Meca i Monaka.

PSŽ je i tokom januara pokušao da dovede Adebajora nakon što je propala mogućnost angažovanja Karlosa Teveza, ali je 28-godišnji napadač odlučio da do kraja sezone ostane na "Vajt Hart Lejnu“.

Juventus i Milan su takođe zainteresovani za angažovanje Adebajora, ali je on u ovom trenutku bliži „gradu svjetlosti“ nego Torinu ili Milanu.

Bonus video: