Remi u komšijskom okršaju

"Željeli smo pobjedu, jurišali svih 90 minuta, ali nije nam se dalo. Imamo još šansi za opstanak, ali bez ove pobjede, mnogo manje", kazao je trener Bokelja Slobodan Drašković
0 komentar(a)
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 06.05.2012. 09:48h

Ima li nade za Bokelj, pitanje je koje se nameće nakon remija protiv Grblja, u utakmici u kojoj je četi Slobodana Draškovića očajnički trebala pobjeda u grčevitoj borbi za očuvanje prvoligaškoh statusa.

Uglavnom, nakon “brejka” u Tuzima prošle subote, Kotorani nisu uspjeli da vežu dvije pobjede. U tome su ih osujetile komšije iz Grblja, zakinuvši ih za dva boda (1:1).

"Željeli smo pobjedu, jurišali svih 90 minuta, ali nije nam se dalo. Imamo još šansi za opstanak, ali bez ove pobjede, mnogo manje. Šteta, jer moji igrači su željeli uspjeh", kazao je trener Bokelja Drašković.

Grbalj je bio konkretniji na startu, pa je nakon šanse Kaluđerovića u 20. minutu pao i jedini gol u prvom poluvremenu - Mićić je završio više od pola posla, Lađiću je preostalo da iz blizine pogodi mrežu Kotorana.

Nakon gola gostiju reagovao je Bokelj, Vuković je silovito šutirao, ali je golman Radulović dodakao loptu koja se potom od prečke odbila u korner.

Kotorani su dosta žustrije krenuli u drugo poluvrijeme, šansu je imao Glavan, pa Kaluđerović, a onda je stiglo izjednačenje.

Kasalica je pobjegao Mikijelju, ovaj ga oborio za penal i zaradio crveni karton. Kasalica je pogodio i najavio veliku ofanzivu sa igračem više, ali do promjene rezultata nije došlo. Ostalo je 1:1...

"Da smo iskoritili bar jednu od tri prilike vjerovatno bi bilo drugačije. Ovako smo na kraju sa desetoricom sačuvali bod i čestitam igračima na borbenosti i angažmanu", rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Bonus video: