Boateng: Zaslužili smo titulu

Dva kola prije kraja šampionata Juventus vodi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Milan (78-77)
0 komentar(a)
Boateng, Foto: Reuters
Boateng, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.05.2012. 21:07h

Reprezentativac Gane i vezista Milana Kevin Prins Boateng izjavio je da je njegov tim zaslužio da ove sezone osvoji Skudeto, odnosno odbrani titulu osvojenu prošle godine.

"Smanjili smo razliku i vjerujemo da još ništa nije gotovo. Uprkos činjenici da Juventus ove sezone igra dobro, mislim da smo zaslužili da osvojimo Skudeto”, rekao je Boateng.

Remi "stare dame” u prošlom kolu na "Juventus areni” sa Lećeom (1:1) omogućio je "rosonerima” povratak u borbu za šampionsku krunu.

"U trenutku kada je spiker javio da je Leće izjednačio ja sam bio na klupi. Cio stadion je eksplodirao, oni su napravili kiks, a mi pobijedili. Juventus ima lakši raspored, ali nose veći pritisak, jer ne smiju da pogriješe”.

Milan se u nedjelju sastaju sa gradskim rivalom Interom, a Boateng kao glavnu prijetnju za svoj tim vidi Veslija Snajdera.

"Volio bih da postignem gol u derbiju, ali najvažnije je da tim zabilježi pobjedu. Od svih suparničkih igrača Snajdera ne bih volio da vidim na terenu. On je sjajan fudbaler i moj veliki prijatelj”, zaključio je Boateng.

Dva kola prije kraja šampionata Juventus vodi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Milan (78-77).

Do kraja se ekipa Masimilijana Alegrija osim sa Interom sastaje i sa Novarom, dok će Juventus ukrstiti koplja sa Kaljarijem i Atalantom.

Bonus video: