Komšijski derbi u Kotoru

A koliko je i današnji meč važan za domaćina dovoljno govori podatak da ekipa Slobodana Draškovića trenutno dijeli posljednje mjesto sa Sutjeskom.
0 komentar(a)
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 05.05.2012. 09:07h

Komšijski dvoboj sa Grbljem veoma je važan za Kotorane koji su u minulom kolu trijumfom nad Dečićem u Tuzima vratili nadu da mogu da sačuvaju prvoligaški status.

A koliko je i današnji meč važan za domaćina dovoljno govori podatak da ekipa Slobodana Draškovića trenutno dijeli posljednje mjesto sa Sutjeskom.

"Komšijski derbi je uvijek težak, Grbalj nam ne leži i nemamo baš najbolji skor u duelu sa njima. Moramo da dobijemo, što neće biti lako, a imamo i kadrovskih problema - faliće Arsenijević, Vladan Pavićević i Predrag Kašćelan zbog kartona. Imamo negativnu tradiciju sa Grbljem ali smo u posljednjem meču uspjeli da ih savladamo u 90. minutu i to sa igračem manje. Neka tako bude i ovog puta", kazao je Drašković.

Grbljani su, s druge strane, ovog proljeća osvojili svega pet bodova, od čega četiri protiv Mogrena, a danas će u komšijskom derbiju protiv Bokelja pokušati da poprave utisak i napokon krenu u pobjedničku seriju.

"U posljednjem međusobnom duelu protiv Bokelja primili smo gol u samom finišu utakmice, pa se nadam da ovoga puta nećemo biti poraženi. Očekujem dobar fudbal u Kotoru i bolji rezultat po nas nego prošlog mjeseca", kazao je kapiten Grblja Zoran Mikijelj.

Bokelj - Grbalj

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Početak u 16.30 časova.

Bokelj (4-2-3-1): Petković - Koljenović, Vušurović, Todorović, Videkanić - Jaredić, Makarić - Vuković, Vujović, Stojanović - Kasalica.

Grbalj (4-3-2-1): M. Radulović - Janković, Bogdanović, Mikijelj, Carević - Jovanović, N. Radulović, Mićić - Lađić, Kajević - Kaluđerović.

Bonus video: