Roben vjeran Bajernu

Bajern i holandki napadač su ugovor koji je važio još godinu, produžili do 30. juna 2015. godine
0 komentar(a)
Roben, Foto: Reuters
Roben, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.05.2012. 16:07h

Nijedan igrač ne može napustiti Bundes ligu ako ga želi Bajern! To nepisano pravilo potvrđeno je i danas, uzaslud su kofere sa novcem u Minhen nosili Juventus i Mančester siti - Arjen Roben će boje bavarskog giganta braniti još tri godine.

Bajern i holandki napadač su ugovor koji je važio još godinu, produžili do 30. juna 2015. godine. Iako su se prekidu pregovora između igrača i Bajerna 30. aprila obradovali najbogatiji i najveći svjetski klubovi, preko želja generalnog direktora Karla Hajnca Rumenigea i počasnog predsjednika Bajerna, Franca Bekenbauera se ne može.

"Nikada nijesam krio da se u Bajernu osjećam fenomenalno, pa sam se na produženje ugovorao već odlučio, iako je važeći bio potpisan do 2013. godine. Imamo odličnu ekipu i ubijeđen sam da su pred nama godine velikih uspjeha", kazao je Roben, nakon potpisavanja ugovora čije detalje klub nije obznanio.

Ipak, zadovoljstvo Robena zasigurno govori i o neuporedivo većim primanjima u odnosu na prošli, a tako je stavljena i tačka na spekulacije da će zbog tuče sa Riberijem na poluvremenu prvog polufinala sa Realom u Ligi šampiona, Roben definitivno napustiti Minhen. Zbog te tuče sa saigračem su i prekinuti pregovori 30. aprila. Ipak, uspjeh u evropskoj eliti očigledno je pomirio dva najveća asa kluba iz Minhena.

Bonus video: