Rednap: Nikada neću biti selektor Engleske

„Nisam se probudio i pomislio: 'Šteta, nisam selektor Engleske'. Šta više, to me sačuvalo donošenja teške odluke, jer sam veoma srećan u Totenhemu. Želim Roju sve najbolje”, kaže Rednap
0 komentar(a)
Hari Rednap, Foto: Beta/AP
Hari Rednap, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 03.05.2012. 10:35h

Iako su ga mediji proglašavali jedinim kandidatom, Hari Rednap nije postao selektor Engleske, čelnici FA su povjerenje ukazali Roju Hodžsonu.

Bivši trener Vest Hema i Portsmuta smatra da je taj njegov san sada potpuno raspršen, jer sa 65 godina više nema pravo da se nada.

„Ne vjerujem da ću ikada biti selektor Engleske. Roj je potpisao ugovor na četiri godine i nadam se da će ga odraditi do kraja i napraviti velike stvari”, rekao je Rednap za BBC Sport.

Otac nekadašnjeg veziste Liverpula Džejmija Rednapa i rođeni ujak Franka Lamparda nije, međutim, previše razočaran.

„Nisam se probudio i pomislio: 'Šteta, nisam selektor Engleske'. Šta više, to me je sačuvalo donošenja teške odluke, jer sam veoma srećan u Totenhemu. Želim Roju sve najbolje i mislim da je vrijeme da se prekine sa pominjanjem mog imena, ja sam sada istorija”.

Rednap je napomenuo da ima veliku želju da nastavi započeti posao u Totenhemu.

„Imam divan posao, treniram jedan od najboljih klubova u Engleskoj. Vjerujte mi, ima ljudi koji su pametniji od mene, a vode klubove iz nižih liga”, zaključio je Rednap.

Bonus video: