Raspopović potpisao za Rijeku: Budućnost ne zaboravljam, ona me je formirala

"Pozajmica iz Budućnosti je dobro prošla, odigrao sam osam utakmica i nakon osvojenog drugog mjesta potpisao ugovor", rekao je Raspopović
55 pregleda 5 komentar(a)
Momčilo Raspopović NK Rijeka, Foto: Nk-rijeka.hr
Momčilo Raspopović NK Rijeka, Foto: Nk-rijeka.hr
Ažurirano: 23.05.2018. 14:07h

Momčilo Raspopović je odigrao polusezonu u dresu Rijeke nakon što je napustio Budućnost i kao pozajmljen igrač otišao na Kantridu.

Dva kluba su sada postigla dogovor o transferu, pa će 24-godišnji desni bek i ubuduće nastupati za hrvatsku ekipu.

"Dobro sam prihvaćen u novom klubu, vjerujem da sam opravdao očekivanja ljudi iz Rijeke, saigrača i navijača. Pozajmica iz Budućnosti je dobro prošla, odigrao sam osam utakmica i nakon osvojenog drugog mjesta potpisao ugovor. Radi se o odlično organizovanom klubu, koji se takmičio u grupnoj fazi Lige Evrope i koji svake sezone ima velike ambicije", rekao je Raspopović.

Raspopović je dijete Budućnosti.

"Toliko godina sam proveo u Budućnosti, to je klub koji smatram drugom kućom. Najljepši momenti dosadašnje karijere desili su se u plavo-bijelom dresu, ovdje sam osvojio dva trofeja od kojih je posebna titula iz prošle godine. Vjerujem da će se sadašnja ekipa, uz nekoliko pojačanja, naredne godine vratiti u šampionski ritam", kaže Raspopović i dodaje:

"Budućnost me je "podigla" i formirala kao igrača. Dugujem veliku zahvalnost ljudima iz uprave kao i svima iz kluba. Posebno hvala svim trenerima mlađih selekcija i prvog tima sa kojima sam sarađivao. Budućnost će uvijek biti na posebnom mjestu i gdje god budem igrao nosiću je u srcu", zaključio je Raspopović.

Bonus video: