Beranci pobjegli iz opasne zone, Sutjesci gori pod nogama

Navijači gostiju, njih 50-ak koji su doputovali u Berane, nezadovoljstvo izdanjem svojih ljubimaca u prvom poluvremenu iskalili su brojnim uvredama na račun trenera Sutjeske, Saše Petrovića.
0 komentar(a)
Lalević, Foto: R.MILIĆ
Lalević, Foto: R.MILIĆ
Ažurirano: 29.04.2012. 07:41h

Solidni Beranci i slabi Nikšićani - epilog je rutinskih 2:0 za tri važna boda i bjekstvo iz opasne zone.

Od početka utakmice vidjelo se da su domaćini željni trijumfa bili su i znatno borbeniji i konkretniji na terenu, što im se isplatilo već u 23. minutu. Tomović je prošao po desnoj strani, ušao u šesnesterac i iskosa sa desetak metara pogodio suprotni ugao golmana Lakićevića. Samo devet minuta kasnije minijatura Lalevića, sjajan dribling, precizan pas ka Radoviću i laka egzekucija za ubjedljivih 2:0. A Sutjeska je samo dva minuta ranije mogla da zakomplikuje situaciju da je Šušnjar bio malo prisebniji i realizovao zicer. Međutim, šutirao je slabo, pravo u Akovića.

Navijači gostiju, njih 50-ak koji su doputovali u Berane, nezadovoljstvo izdanjem svojih ljubimaca u prvom poluvremenu iskalili su brojnim uvredama na račun trenera Sutjeske, Saše Petrovića.

U nastavku, gosti su krenuli nešto angažovanije što im je u 53. minutu donijelo penal. Vučinić je oborio Đurovića, odlični sudija Marković pokazao na bijelu tačku, a Krivokapić loptu pored desne stative poslao u gol-aut. Do kraja Beranci su bez većih problema sačuvali prednost, a Nikšićani bili bez snage čak i da zaprijete.

- Čestitam mojim momcima na dobroj igri i pobjedi. Žao mi je Sutjeske što je došla u ovakvu situaciju, ali se nadam da će se brzo iz nje izvući. Osvojili smo velika tri boda, a u narednim utakmicama trudićemo se da dobrim igrama i rezultatima izbjegnemo baraž i ostanemo u ligi – kazao je trener Berana, Slobodan Đukić.

- Zaslužena pobjeda Berana. Više su željeli bodove od nas, bolje ušli u meč i taktički nas nadvisili. U velikom smo problemu, jer na pojedinim mjestima u ekipi nemamo ni odgovarajući kvalitet. U svakom slučaju predstoji nam velika borba za opstanak – kazao je trener Sutjeske, Saša Petrović.

BERANE – SUTJESKA 2:0

Berane – Gradski stadion. Gledalaca: oko 1.500. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Nikola Razić (Podgorica), Dejan Pajović (Cetinje). Strijelci: Tomović u 23. i Radović u 32. minutu. Žuti kartoni: Tomović, Novović, Vučinić, Rajković (Berane).

Berane: Aković -, Rugovac 7 (Osmajlić), Vučetić 6,5, (M. Šćekić), A. Šćekić 7, Novović 7, Vučinić 7, Radović 7, Tomović 7 (Kuč), Lalević 7, Bojović 6,5, Rajković 6,5.

Sutjeska: Lakićević 6, Žižić 5, Zogović 5, Đurović 6, Krivokapić 5 (Kosović), J. Nikolić 5,5, Stefanović 5, Perošević 5 (Janjušević), B. Nikolić 5,5, Karadžić 5 (Poček 5,5), Šušnjar 5.

Bonus video: