Sančes: Teri je postupio sramno

"Prešao je granicu, mogao je da naškodi timu, međutim imao je sreće jer su prošli u finale. Ne mislim da je to bilo pošteno", dodao je Sančes.
0 komentar(a)
Aleksis Sančes, Foto: Beta/AP
Aleksis Sančes, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.04.2012. 17:35h

Fudbaler Barselone Aleksis Sančes izjavio je danas da kapiten Čelzija Džon Teri mora da preuzme odgovornost za svoje postupke i da se stidi zbog nesportskog poteza u revanš utakmici polufinala Lige šampiona.

Turski sudija Kunejt Čakir isključio je Terija nakon što je u 37. minutu s leđa koljenom udario u butinu napadača Barselone.

"Postupio je sramno, nisam to očekivao od igrača kao što je Teri. Bio sam šokiran, jer ga nisam isprovocirao, iako je utakmica bila od velike važnosti za oba tima. Iskren da budem srećan sam što su sudije vidjele i što će Teri morati da preuzme odgovornost za svoje postupke", rekao je Sančes.

Odbrambeni fudbaler Čelzija najprije je rekao da je nevin, ali se poslije odgledanog snimka, izvinio protivniku.

"Nisam razgovarao s njim poslije meča, nije mi se izvinio, ali mislim da je bio obuzet slavljem. Prešao je granicu, mogao je da naškodi timu, međutim imao je sreće jer su prošli u finale. Ne mislim da je to bilo pošteno", dodao je Sančes.

Bonus video: