Gvardiola: Čelzi će morati da sačeka

"Trenutno nisam zainteresovan za fudbal. Nikada se nisam sastao ni sa Abramovičem ni sa drugim čelnicima Čelzija, jer sam uvijek poštovao svoj klub", rekao je Gvardiola
0 komentar(a)
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Pep Gvardiola, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.04.2012. 13:56h

Dan nakon što je saopštio da na kraju sezone napušta Barselonu, Pep Gvardiola je demantovao da se sastao sa vlasnikom Čelzija, Romanom Abramovičem kako bi kraju sezone preuzeo londonski tim.

Pojedini ostrvski mediji najavili su čak i mogućnost dolaska na klupu reprezentacije Engleske.

"Trenutno nisam zainteresovan za fudbal. Nikada se nisam sastao ni sa Abramovičem ni sa drugim čelnicima Čelzija, jer sam uvijek poštovao svoj klub", rekao je Gvardiola.

On je dodao da u bliskoj budućnosti nema namjeru da se bavim fudbalom.

"Idem da se odmaram i jednog dana se možda vratim trenerskom poslu, a možda i ne. Vidjećemo gde će život da me nanese, sada bih volio da se bavim drugim stvarima. Nemam kome da se dokazujem i sada mi je samo potrebno da napunim baterije, a to ću uspjeti jedino ako se distanciram", rekao je trofejni trener.

Gvardiola je na klupu Barselone sjeo 2008. i za četiri godine osvojio 13 trofeja - dvije Lige šampiona, tri titule prvaka Španije, dva svjetska klupska prvenstva, Kup Kralja, tri španska i dva evropska Superkupa.

Bonus video: