Meksiko odnio snove o peharu

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Meksika sa 1:0 u drugom kolu turnira "Nereo Roko"
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2012. 21:58h

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Meksika sa 1:0 u drugom kolu turnira "Nereo Roko" , čime je izgubila šanse da odbrani pehar koji je osvojen prošle godine (u prvom meču naša selekcija poražena je sa 3:0 od Hrvatske).

Meč je riješen u 15. minutu kada je Haimez prevario dvojicu čuvara i asistirao za Ernandes Kasijana, koji je oštrim šutem pogodio dalji ugao Stijepovićevog gola. Naša selekcija imala je odličnu priliku za izjednačenje sredinom prvog poluvremena, ali je Kukiličić bio zamalo neprecizan.

Meksikanci su u nastavku uspjeli da odbrane minimalac.

"Utakmica je bila izuzetno tvrda, sa puno jakog tempa i bespoštednih duela. Naši momci su odigrali mnogo bolje nego u premijernom meču sa Hrvatskom, ali nas je skupo koštala individualna greška u odbrani koju je protivnik kaznio efektnim golom. Meksiko je nakon gola znalački čuvao rezultat, a mi nismo iskoristili najbolju priliku preko Kukiličića. Danas nas očekuje duel sa Finskom u kojem ćemo pokušati da popravimo utisak", rekao je Boris Ljutica, selektor Crne Gore.

Sjutrašnji meč sa Finskom počinje u 15.30 časova.

Crna Gora - Meksiko 0:1

Arnoldštajn - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Strijelac: Ernandes Kasijano 15. Žuti kartoni: Rudović (Crna Gora).

Crna Gora: Stijepović, Grivić, A.Vukčević, Nilović, Banović, Rudović (Radišević), Kukuličić, Cmiljanić, Đ. Vukčević, Šofranac (Vujović), Morović.

Meksiko: Resendes, Ramirez, Rodrigez, Rivas, Ernandes Kasijano, Dijaz (Navaro), Očoa Čavez, Haimes (Granados), Hernandez Osuna, Robles, Alkantar Gonzales.

Rezultati

Hrvatska - Finska 2:0

Crna Gora - Meksiko 0:1

Tabela

1. Hrvatska 2 2-0-0 5:0 6

2. Meksiko 2 2-0-0 3:0 6

3. Crna Gora 2 0-0-2 0:4 0

4. Finska 2 0-0-2 0:4 0

Bonus video: