Hoće li Marko Janković preći u Spal: Pitam se i ja, posljednju riječ ima Partizan

Mozzart sport piše da je Janković blizu prelaska u redove člana italijanske Serije A, koji je spreman da plati 1,8 miliona eura
2003 pregleda 0 komentar(a)
Janković u dresu Partizana, Foto: Partizan.rs
Janković u dresu Partizana, Foto: Partizan.rs

Crnogorski fudbaler i igrač Partizana Marko Janković mogao bi karijeru da nastavi u italijanskom Spalu, prenose srpski mediji.

Mozzart sport piše da je Janković blizu prelaska u redove člana italijanske Serije A, koji je spreman da plati 1,8 miliona eura, a prema ranijem dogovoru polovina te sume pripašće klubu iz kojeg je Janković došao u redove Partizana, Olimpijakosu.

Mozzart sport navodi i da bi Janković sa italijanskim klubom trebalo da potpiše četvorogodišnji ugovor.

Taj portal navodi i da pregovori Partizana i Spala i dalje traju, a konačan epilog će biti poznat sjutra, kada bi Janković trebalo da se priključi ekspediciji crno-bijelih u turskom Beleku.

On je propustio prvi deo priprema beogradskog kluba zbog operacije trbušnog zida.

Portal Mondo piše da je Janković potvrdio za njih da postoji interesovanje italijanskog kluba, da su kontakti ostvareni, ali da je sve i dalje daleko od realizacije i sa dosta nepoznanica.

"Nije i dalje ništa ozbiljno, iako kontakt postoji. Na kraju, pitam se i ja, a važno je reći da posljednju riječ ima i Partizan, tako da ništa ne bih govorio unaprijed", poručio je Janković, a prenosi Mondo.

Bonus video: