FK Sutjeska: Izmišljen penal protiv Lovćena

"Pitamo se da li je slučajnost da su baš sve sudijske greške bile protiv nas", rekao je sportski direktor Sutjeske Jovan Gardašević
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2012. 21:11h

Nakon poraza od Lovćena, kraj Bistrice se upalila crvena lampica. Posljednjem porazu, kako kažu, kumovale su čudne sudijske odluke.

Tim povodom sportski direktor Jovan Gardašević, na današnjem brifingu pred novinarima iznio je stavove.

"Nakon meča sa Lovćenom uložili smo prigovor na suđenje. Čekali smo da nadležni pregledaju snimak i da daju stav. Dobili smo potvrdu da je primjedba bila ispravna - penal koji je sviran nije postojao. Ukazali smo i na dva nedosuđena penala u našu korist, nadležni su utvrdili da su i tu postojale bitne sudijske greške", kazao je u jednom dahu Gardašević i nastavio:

"Nadam se da nećemo biti pogrešno shvaćeni. Za trenutni položaj na tabeli mi smo najveći krivci. Ne želimo da upiremo prst u bilo koga, niti da optužujemo, samo pitamo da li je slučajnost da nam u posljednja četiri kola, dvije utakmice sa Lovćenom sudi isti sudija. Pitamo se da li je slučajnost da su baš sve sudijske greške bile protiv nas", dodaje Gardašević.

Iz Sutjeske traže samo pošteno suđenje.

"Ubijeđeni smo da su ljudi u Savezu iskreni. U njihovom interesu je da Sutjeska bude jaka. Nije svejedno kada ovakve stvari izlaze u javnost. Nećemo dozvoliti da nam neko otima ono što pošteno zaslužimo na terenu. Mogu slobodno da kažem da nam nijedan sudija nije pomogao, čak ni za jedan aut, isto tako tražimo da nam ne odmažu", zaključio je Gardašević.

Bonus video: