Oven spreman da pomogne u odbrani titule

"Ko zna, možda zaigram u posljednjem kolu protiv Sanderlenda. Važno je da budem psihički spreman, za slučaj da mi trener kaže da ima šanse da zaigram", kazao je Oven
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2012. 18:43h

Majkl Oven rekao je danas da vjeruje da može prije završetka sezone da se vrati na teren i pomogne ekipi u osvajanju šampionske titule - povrijeđeni napadač Mančester Junajteda nije igrao od 2. novembra prošle godine zbog problema sa butnim mišićem, ali je nedavno počeo da trenira sa ostatkom ekipe.

"Ne mogu da zamislim da igram neki meč od starta, ali imam snage za 10 do 20 minuta u završnici sezone. Ko zna, možda zaigram u posljednjem kolu protiv Sanderlenda. Važno je da budem psihički spreman, za slučaj da mi trener kaže da ima šanse da zaigram", kazao je Oven engleskim medijima.

Oven je ove sezone odigrao samo jednu prvenstvenu utakmicu za Junajted i još tri u Liga kupu, a postigao je ukupno tri pogotka.

Do kraja Premijer lige ostala su još tri kola, a Junajted ima tri boda više od Sitija uoči gradskog derbija u ponedjeljak.

Bonus video: