Kadetska reprezentacija poražena od Hrvatske

Naši kadeti nisu uspjeli da iskoriste dvije prilike pri rezultatu 1:0 za Hrvatsku, što je protivnik iskoristio i sa dva pogotka riješio pitanje pobjednika.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2012. 16:47h

Kadetska reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Hrvatske 3:0, u prvom meču turnira „Trofej Nereo Roko“.

Naši kadeti nisu uspjeli da iskoriste dvije prilike pri rezultatu 1:0 za Hrvatsku, što je protivnik iskoristio i sa dva pogotka riješio pitanje pobjednika.

Hrvatska je dobro otvorila meč i došla do prednosti nakon osam minuta igre – Pršo je nakon dubinske lopte koja je preskočila naše štopere izašao sam ispred golmana i lako zatresao mrežu.

Do odlaska na odmor Kukuličić nije uspio da iz izegledne prilike pogodi metu. Na startu drugog dijela, Kukuličić je ponovo bio u prilici, ali start protivničkog štopera nije okarakterisan za najstrožu kaznu.

„Vatreni“ su na 2:0 povisili u 47. minutu. Fiolić je sjajno prihvatio loptu na sredini, povukao je desetak metara, a zatim dodao do Brodića koji je plasirao loptu pored našeg golmana.

U posljednjem minutu susreta Zabec se lako oslobodio kompletne odbrane našeg tima i po treći put savladao Stijepovića.

“Zaslužena pobjeda Hrvatske. Prva dva gola smo primili nakon individualnih grešaka naših štopera, dok je treći pogodak u posljednjem minutu primljen nakon greške kompletne odbrane našeg tima. Nismo iskoristili šansu preko Kukuličića pri rezultatu 1:0, dok je isti igrač u drugom poluvrmenu oboren u kaznenom prostoru protivnika kada je bio sam pred golimanom. U igri je još šest bodova i uradićemo sve protiv Meksika i Finske kako bi se kvalifikovali za nastavak turnira, rekao je selektor Boris Ljutica.

Naredni meč naša selekcija igra u četvrtak, 26. aprila protiv selekcije Meksika.

Hrvatska – Crna Gora 3:0

Kočahmauten – Stadion Komuale. Gledalaca: 150. Sudija: Trampikič (Austrija). Strijelci: Pršo 8, Brodić 47, Zabec 60. Žuti kartoni: Stolnik (Hrvatska)

Hrvatska: Marić, Iharoš, Zabec, Oštrek, Džijan, Stolnik (Bogdan), Fiolić, Prša (Dabro), Brodić, Roguljić, Murić.

Crna Gora: Stijepović, Grivić, A. Vukčević, Nilović (Morović), Đokaj (Đ. Vukčević), Banović, Rudović (Vujović), Kukuličić (Radišević), Vilotijević (Milošević), Šebek.

Bonus video: