Gazeta: Kapelo se vraća u Milan?

Milanski list navodi da vlasnik "rosonera" Silvio Berluskoni želi da se Kapelo vrati na San Siro, ali ne kao trener, već u direktorskoj ulozi.
0 komentar(a)
Fabio Kapelo, Englezi, Foto: Savo Prelević
Fabio Kapelo, Englezi, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.04.2012. 15:38h

Bivši selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo (65) na pragu je šokantnog povratka u Milan, klub koji je trenirao u tri navrata tokom karijere, piše "Gazeta delo sport".

Milanski list navodi da vlasnik "rosonera" Silvio Berluskoni želi da se Kapelo vrati na San Siro, ali ne kao trener, već u direktorskoj ulozi. Tačnije, u Milanu bi bio spona između potpredsjednika Adriana Galijanija i trenera Masimiijana Alegrija.

Iako je nedavno izjavio da njegov sljedeći angažman neće biti u Italiji, u međuvremenu je odbio i ponude iz Kine, Srednjeg Istoka, Rusije i engleske Premijer lige Kapelo bi ipak mogao da se vratti na San Siro.

Kapelo je u nedjelju gledao susret Milana i Bolonje sjedivši blizu Berluskonija i njegove ćerke Barbare, a italijanski mediji pišu da je uspostavljen korak ka novoj saradnji.

Ukoliko Milan sezonu završi bez trofeja, što se sada čini vrlo izvjesnim, Alegri bi lako mogao da napusti klupu, a kao nasljednici se pominju italijanski selektor Ćesare Prandeli i trener Zenita Lućano Spaleti.

Bonus video: