Murinjo igračima Čelzija: Vidimo se u finalu!

Kako piše "San", Murinjo je poslao poruke Petru Čehu, Ešliju Kolu, Frenku Lampardu i Didijeu Drogbi i poželio im sve najbolje.
0 komentar(a)
murinjo, Foto: Reuters
murinjo, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.04.2012. 10:20h

Trener Reala Žoze Murinjo poslao je SMS poruke igračima Čelzija koje je trenirao od 2004. do 2007. godine, poželivši im da se sretnu u finalu!

Čelzi večeras u Barseloni polufinalu Lige šampiona brani prednost od 1:0 iz prve utakmice, dok Real sjutra treba da nadoknadi poraz od 2:1 prije sedam dana u Minhenu.

Kako piše "San", Murinjo je poslao poruke Petru Čehu, Ešliju Kolu, Frenku Lampardu i Didijeu Drogbi i poželio im sve najbolje. Insajder lista "San" tvrdi da je u porukama pisalo: "Možete uspjeti, a možemo i mi.Vidimo se u finalu".

Iako je Murinjo napustio "Stemford bridž" prije skoro pet godina, njegov duh je i dalje je prisutan u klupskim prostorijama slavnog londonskog kluba.

A na pitanje je li ekipa dobila uputstva od Murinja nakon što je ovaj u subotu s Realom pobijedio Katalonce 2-1, golman Petr Čeh je odgovorio u šali:

"Da, imali smo taktički sastanak prije nekoliko sati. Pokazao nam je cijeli spisak uputstava i mi smo pokušali da ga shvatimo", nasmijao se češki golman.

Bonus video: