Adrijano: Bio sam zaključan u trening kampu Korintijansa

Bio sam praktično sedam dana u zatvoru. Zaključan, za kaznu. Nijednog trenutka se nisam složio s tom odlukom. Osjećao sam se poniženo", rekao je Adrijano brazilskoj TV stanici "Globo"
0 komentar(a)
Adrijano, Foto: Beta/AP
Adrijano, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.04.2012. 15:58h

Brazilac Adrijano planira na tuži svoj bivši klub Korintijans, jer tvrdi da su ga čelnici tog kluba zatvorili u trening kampu u kojem je mimo svoje volje morao da provede sedam dana.

"Preuzeću sve mjere na sudu protiv Korintijansa. Šta se desilo? Bio sam praktično sedam dana u zatvoru. Zaključan, za kaznu. Nijednog trenutka se nisam složio s tom odlukom. Osjećao sam se poniženo", rekao je Adrijano brazilskoj TV stanici "Globo".

Adrijano je raskinuo ugovor sa Korintijansom, a sada želi da se vrati u rodni Rio de Žaneiro i potpiše za Flamengo, klub za koji navija od djetinjstva.

"Sao Paulo je divno mjesto, ali se nisam najbolje snašao u toj sredini. Ali, ja sam iz Rija, plaža je moj život, tako će uvijek biti. Znate, ja sam Adrijano i ne mogu da se mijenjam", kazao je bivši igrač Intera.

Adrijano je potom istakao šta želi u budućnosti.

"Prvo da potpišem za Flamengo, a onda i da se borim za mjesto u reprezentaciji", istakao je nekada jedan od najboljih napadača na planeti.

Bonus video: