"EKSPRES" PIŠE

Drogba i Lampard napuštaju Čelzi

Drogbina nova destinacija Šangaj Šenhua., za koji od januara igra Nikolas Anelka. lampard može da bira između PSŽ-a i L. A. Galaksija
0 komentar(a)
Frank Lampard i Didije Drogba, Foto: Beta/AP
Frank Lampard i Didije Drogba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.04.2012. 11:49h

Čelzi igra dobro i bilježi dobre rezultate pod vođstvom privremenom menadžera Roberta Di Matea.

Međutim, to neće biti dovoljno da se spriječi "remont“ ekipe ovog ljeta, a već je napravljena lista sa imenima igrača koji će napustiti "Stemford bridž“.

Britanski "Ekspres“ je otkrio da su Didije Drogba i Frenk Lampard na vrhu liste planiranih polazaka, iako su dali nemjerljiv doprinos u posljednjim uspjesima, posebno protiv Totenhema i Barselone.

Smatra se da je Kina nova destinacija za Drogbu, koji će se pridruži bivšem saigraču Nikolasu Anelki, koji je od januara član Šangaj Šenhua.

Na klupi tog tima je Francuz Žan Tigana.

Sa druge strane, PSŽ je zainteresovan za Lamparda, ali će se "sveci“ suočiti sa konkurencijom za njegov potpis sa Los Anđeles Galaksijem, čiji čelnici ne kriju želju da dovedu iskusnog vezistu.

Tako će Lampard moći da bira da li će ponovo sarađivati sa Karlom Anćelotijem, koji je u njega imao neograničeno povjerenje, ili sa bivšim drugom iz reprezentacije Dejvidom Bekamom.

Bilo da Di Mateo ostane na klupi "plavaca“ ili dođe neki drugi trener, njegov zadatak će biti da tokom ljeta smanji prosječnu starost ekipe, a da ona ne izgubi na kvalitetu.