Hamšik produžio ugovor do 2016. godine

Prvi čovjek ovosezonskog učesnika Lige šampiona Aurelio De Laurentis svoj potpis na ugovor stavio je tokom leta od Rima do Milana
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2012. 19:15h

Ako je neki od bogatih evropskih klubova gajio nadu da će tokom ljeta angažovati Mareka Hamšika, člana Napolija, od danas je sve palo u vodu.

Slovak je potpisao novi ugovor, po kome će u Napulju ostati do juna 2016. godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu italijanskog kluba.

Prvi čovjek ovosezonskog učesnika Lige šampiona Aurelio De Laurentis svoj potpis na ugovor stavio je tokom leta od Rima do Milana, pa je odmah deponovan u sjedište lige.

"Sa Marekom smo već postigli dogovor o uslovni novog ugovora oktobra prošle godine, sada smo sve formalizovali. Hamšik savršeno dobro zna da naš projekat ima osnovu i veliku perspektivu. Marek je jedan od najjačih igrača u Evropi", rekao je De Laurentis za klupski sajt.

Ostankom u Napoliju bio je zadovoljan i slovački reprezentativac.

"Moj život u Napulju je sjajan, kao i igranje za ovaj klub. Srećan sam što ću nastaviti da dajem doprinos ovom projektu i ponosan sam da nastavljamo saradnju”, rekao je Hamšik.

Bonus video: