Za Bokelj igra samo pobjeda protiv Berane

"Ovo su nokaut mečevi, pobjedom protiv Berana ostali bismo u trci za opstanak, a šanse da ostvarimo cilj bile bi veće nego prije dva kola", kazao je trener Kotorana Drašković.
0 komentar(a)
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Slobodan Drašković, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 21.04.2012. 09:11h

S obzirom na nezavidnu poziciju na tabeli, za posljednjeplasirane Kotorane današnji meč sa Beranama ima kvalifikacioni karakter. U Bokelju su svjesni da bi im svaki ishod sem trijumfa dodatno zakomplikovao situaciju...

Četa Slobodana Draškovića zapravo nastavlja seriju mečeva sa rivalima koji takođe vode veliku bitku za opstanak – u posljednjem kolu Bokelj je poražen kraj Bistrice, dok je prethodno remizirao sa Lovćenom na “Obilića poljani”.

"Sigurno da nam je predstojeći meč bitniji nego prethodna dva, jer nakon današnjeg okršaja teško da će biti popravnog. Ovo su nokaut mečevi, pobjedom protiv Berana ostali bismo u trci za opstanak, a šanse da ostvarimo cilj bile bi veće nego prije dva kola. Samo pobjeda vodi nas ka cilju", kazao je trener Kotorana Drašković.

Za razliku od domaćina, Beranci danas počinju seriju mečeva sa rivalima iz donjeg dijela tabele, jer im nakon današnje utakmice slijede okršaji sa Sutjeskom pred svojim navijačima, te gostovanja Lovćenu i Dečiću. Povratnik u elitni rang pretrpio je četiri vezana poraza od ekipa iz vrha (dva puta od Mogrena, te od Rudara i Budućnosti).

"Ekipa se možda i psihički rasteretila nakon serije teških mečeva. Imamo, međutim, problem što danas ne možemo da računamo na čak petoricu povrijeđenih. Van stroja su Zejnilović, Selimović, Isljami, Vučetić i Cimbaljević. Vjerujem, međutim, da će igrači koji dobiju šansu dati maksimum. Daćemo sve od sebe da se iz Kotora vratimo neporaženi. Čeka nas težak meč, ipak je Bokelju svaki bod mnogo važan", rekao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Bokelj – Berane

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Jovica Tatar, Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 16 časova.

Bokelj (4-4-2): I. Todorović - V. Pavićević, M. Todorović, Vušurović, Videkanić - Arsenijević, Makarić, Koljenović, I. Pavićević - Kasalica, Vujović.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rugovac, Vučinić, Novović, Lutovac - Šćekić, Bojović - Tomović, Radović, Rajković - Lalević.

Bonus video: