Drogba želi da ostane u Čelziju

"On će biti slobodan igrač na kraju sezone, tako da je gospodar svoje sudbine da potpiše svoj posljednji ugovor”, rekao je Tierno Seidi, savjetnik napadača Čelzija
0 komentar(a)
Drogba, Foto: BETA AP
Drogba, Foto: BETA AP
Ažurirano: 20.04.2012. 16:09h

Didije Drogba želi da ostane u Čelziju ! Napadač selekcije Obala Slonovače postigao je ključne golove protiv Totenhema i Barseloni ove nedjelje, a na kraju sezone mu ističe ugovor i očekuje se da napusti "Stemford Bridž”.

Timovi iz Kine, Francuske, Amerike i sa Bliskog Istoka su zainteresovani da ga angažuju.

"Vjerujem da je ono što trenutno prikazuje Didije dovoljno da predvodi klub i naredne sezone. Razgovori se vode sa izvršnim direktorom Ronom Gurlaiom i mi ćemo preduzeti akcije da se sa njim dogovorimo prije kraja sezone. Didije voli Čelzi i da želi da ostane, ali ako se ne možemo dogovoriti, on će otići. Ovaj put, može donijeti odluku sam. On će biti slobodan igrač na kraju sezone, tako da je gospodar svoje sudbine da potpiše svoj posljednji ugovor”, rekao je Tierno Seidi, savjetnik napadača Čelzija.

Seidi je isključio mogućnost da Drogba pređe u neki drugi klub u Engleskoj.

"Imamo dosta ponuda sa svih strana. Međutim, jedna stvar je sigurna, ako Didije bude igrao sljedeće sezone u Engleskoj, to će biti u Čelziju i nigdje drugo”.

Bonus video: