Masnica ispod oka: Riberi na poluvremenu nokautirao Robena!

Bild otkriva da su se Bajernove ekscentrične zvijezde posvađale tokom prvog poluvremena meča oko slobodnog udarca, koji je potom radi "pomirenja" izveo Toni Kros.
67 pregleda 0 komentar(a)
Roben, Foto: Bild.de
Roben, Foto: Bild.de
Ažurirano: 20.04.2012. 13:49h

Njemački dnevnik Bild objavio je juče ekskluzivnu storiju iz svlačionice Bajerna, po kojoj je na poluvremenu utakmice sa Realom došlo do tuče između Robena i Riberija, a danas je to potkrijepio fotografijom!

Na Robenovom licu primijećena je masnica dok je davao izjavu u miks-zoni nakon pobjede nad Realom, što je tiražnom njemačkom dnevniku dobro došlo da nastavi priču - za nju je, navodno, "zaslužan" Frank Riberi.

Bild otkriva da su se Bajernove ekscentrične zvijezde posvađale tokom prvog poluvremena meča oko slobodnog udarca, koji je potom radi "pomirenja" izveo Toni Kros. Francuz i Holanđanin su se još na terenu prepirali ko polaže veća prava na slobodan udarac, svađa je nastavljena u svlačionici, a iako su prvi izvještaji govorili da je sukob bio verbalan, masnica ispod Robenovog oka, koja nije primijećena prije utakmice, govori drugačije...

Iz Bajerna nije stigao nikakav demant, a na pitanje šta se dogodilo, portparol kluba Markuš Horvik je odgovorio:

"Ono što se dogodili u svlačionici tamo će i ostati. To je sve što mogu da kažem".

Uprkos sukobu u polovremenu, i Roben i Riberi su nastavili igru. U drugom poluvremenu su doprinijeli velikoj pobjedi Bajerna nad Realom od 2:1.

Revanš je u srijedu u Madridu.

Bonus video: