Kadeti brane krunu

"Potrudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat i dati maksimum da opravdamo utisak koji smo ostavili prošle godine kada smo turnir zavšili na prvom mjestu", rekao je Ljutica.
0 komentar(a)
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Boris Ljutica, Foto: Sportbar.me
Ažurirano: 19.04.2012. 17:33h

Kadetska reprezentacija Crne Gore braniće pehar na turniru nacija „Trofej Nereo Roko“ koji 24. aprila počinje u Italiji i Austriji. Naši kadeti, koji drugi put učestvuju na turniru, takmičenje u grupi A počinju 25. aprila protiv Hrvatske, dan kasnije protivnik izabranicima Borisa Ljutice biće selekcija Meksika, dok će u posljednjem kolu grupne faze takmičenja 27. aprila “sokoli” odmjeriti snage sa Finskom.

U grupi B takmičiće se reprezentacije Italije, Slovenije, Izraela i Kanade. Plasman u narednu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

"Očekuje nas izuzetno jak turnir, odmjerićemo snage sa veoma jakim protivnicima. Potvrdićemo da se ova generacija nalazi na pravom putu, što su momci već pokazali igrama u prijateljskom dvomeču u Rumuniji. Potrudićemo se da ostvarimo što bolji rezultat i dati maksimum da opravdamo utisak koji smo ostavili prošle godine kada smo turnir zavšili na prvom mjestu", rekao je Ljutica.

Na spisku selektora Ljutice je 18 fudbalera.

Golmani: Vuk Stijepović (Zeta), Blažo Glušica (Čelik).

Odbrana: Vladimir Šebek (Jedinstvo), Đorđije Vukčević (Zeta), Marko Banović (Budućnost), Naim Đokaj (Mladost), Stefan Morović (Bokelj), Dragan Grivić (Grbalj).

Sredina: Nikola Nilović (Jang bojs), Jovan Vujović (Sutjeska), Anđelo Rudović (Mogren), Andrija Vukčević (Karioke), Žarko Vilotijević (Čelik), Stefan Milošević (Budućnost).

Napad: Boris Cmiljanić, Dragoljub Radišević (Budućnost), Filip Kukuličić (Zeta), Luka Šofranac (Sutjeska).

Bonus video: