Partizan spremio novi ugovor, ali Marković traži više novca

Marković, naime, po sadašnjem ugovoru (prvom profesionalnom) ima platu od 20 hiljada eura godišnje, a Partizan mu je spremio novi po kojem bi dobijao pet puta više...
0 komentar(a)
Lazar Marković, Foto: Reuters
Lazar Marković, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.04.2012. 09:36h

Partizan je ponudio mladom napadaču Lazaru Markoviću novi, bolji ugovor, ali za sada još nema dogovora, jer fudbaler nije zadovoljan tim uslovima, prenijeli su danas beogradski mediji.

Marković, naime, po sadašnjem ugovoru (prvom profesionalnom) ima platu od 20 hiljada eura godišnje, a Partizan mu je spremio novi po kojem bi dobijao pet puta više.

Međutim, mladi fudbaler time nije zadovoljan, već želi da mu plata na godišnjem nivou bude minimum 120 hiljada.

"Mi smo pokrenuli priču oko ugovora i budite sigurni da klub niko ne može da ucjenjuje. Svakom igraču treba da bude čast što nosi dres Partizana, to je privilegija i obaveza! Lazar je veliki talenat, koji ima predispozicije da postane veliki igrač, ali tek treba da se razvija, pa apelujem na sve, i na medije, da ga rasterete pritiska. Jer, breme koje nosi je stravično teško, a praktično je tek počeo da se dokazuje", rekao je za "Sport" koordinator sportskog sektora Partizana Albert Nađ.

Za Markoviću su navodno zainteresovani Inter, Roma i CSKA.

Bonus video: